foto

Ljudmila Gavrilova

  • nar. 17.11.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ninkina ljubov (TV film)
Sčastlivyj maršrut (TV film)
2012 Andrejka (TV film)
Ljubiť nelzja zabyť (TV film)
Něvesta mojego ženicha (TV film)
2011 Ljubov morkov 3
2009 Laskovyj maj
Pěrvaja popytka (TV film)
2008 Přízrak
Vybor mojej mamočki (TV film)
2007 Ja ostajus
2006 Četyre taksista i sobaka 2
Žena Stalina (TV film)
1991 Poka grom ně grjanět
1989 Katala
1988 Artistka iz Gribova (TV film)
1987 Vremja letať
1985 Salon krasoty
1979 Опасные друзья
1977 Muž jak se patří
1974 Severní rapsódie

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Doktor Kotov (TV seriál)
2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Syn mojego otca (TV seriál)
Točki opory (TV seriál)
2014 Ja vsjo preodoleju (TV seriál)
Kapkan dlja Zoluški (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
Pravo na ljubov (TV seriál)
Prizrak v krivom zerkale (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
2011 Braťja (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
Pogonja za těňju (TV seriál)
Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Vybor (S01E48)
Volčja staja (S01E47)
Gosť rabočij (S01E46)
další epizody (46)
Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Zolotoj oleň (S02E10)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Sčastlivaja semejka (S03E07)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Dočki-matěri (E29)
Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Soldaty 11 (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2006 Soldaty 8 (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Smerti vopreki (S03E07)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1985 Kartina (TV seriál)

Divadelní záznam

2006 Vosem ljubjaščich ženščin (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky