foto

Erika Buenfil

  • nar. 23.11.1964 (54 let)
    Monterrey, Nuevo Leon, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ladrones de tumbas
1989 Cita con la muerte
1985 Cementerio del terror
1982 Cosa fácil

TV seriály

2014 La Gata (TV seriál)
2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2010 Triunfo del amor (TV seriál)
2009 Mar de amor (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál) - a.z.
Simuladores, Los (TV seriál)
2007 Amor sin maquillaje (TV seriál)
2006 Duelo de pasiones (TV seriál)
2004 Amarte es mi pecado (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Tres mujeres (TV seriál)
1997 Alma no tiene color, El (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
1987 Amor en silencio (TV seriál)
1986 Engaño, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Maleficio, El (TV seriál)
1981 Derecho de nacer, El (TV seriál)
1979 Amor llego mas tarde, El (TV seriál)
Aprendiendo a amar (TV seriál)
Añoranza (TV seriál)
Llama de tu amor, La (TV seriál)
Lágrimas negras (TV seriál)

TV pořady

2002 Big Brother VIP: México (TV pořad)
Don Francisco presenta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace