foto

Džunko Fudži

  • nar. 1.12.1945 (73 let)
    Gobo, prefektura Wakajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kaidžú no kodomo
2018 Daijúkai 2018 (TV film)
Čiri cubaki
2016 Koisaika Mijamoto
2015 Eipuriru Furuzu
Kóunčó Kóhíja Kojomi (TV film)
Oriento kjúkó sacudžin džiken (TV film)
2014 Maiko wa redi
Towairaito Sasara Saya
2012 Jinsei, irodori
Kono sora no hana: Nagaoka hanabi monogatari
2009 Letní válka
Nafukovací panna
2008 Bizanee (TV film)
Last Game: Saigo no sókeisen
Sakura no sono
Sweet Rain: Šinigami no seido
Yamazakura
2007 Ai no rukeiči
Ašita e no juigon
2006 Havajské tance
Mačiaišicu
2005 Nezu no ban
2004 Gege
1999 Dream Maker
1998 A, haru
Omoča
1991 Futari
1990 Tasumania monogatari
1989 A un
1976 Inugamike no ičizoku
1975 Torakku jaró: Goiken mujó
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Gjangu tai gjangu: Aka to kuro no burúsu
1971 Hibotan bakuto: Džingi tóšimasu
Hibotan bakuto: Oinoči itadakimasu
Nihon džókjóden: Gekitó himejuri misaki
Nihon džókjóden: Ketto midarebana
Onna toseinin
1970 Bakučiuči: Nagaremono
Nihon džókjóden: Makkana dokjóbana
Nippon dabi katsukyu
Poslední kamikaze
Širuku hatto no ó'ojabun
Širuku hatto no ó'ojabun: Čobihige no kuma
Šowa zankjóden: Šindemoraimasu
1969 Hibotan bakuto: Hanafuda šóbu
Hibotan bakuto: Nidaime šúmei
Hibotan bakuto: Tekkaba recuden
Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
Toseinin recuden
Šowa zankjóden: Karadžiši džingi
1968 Amadera maruhi monogatari
Bakuchi-uchi: socho tobaku
Bakuto recuden
Džinsei gekidžó: Hišakaku to kiracune
Gendai yakuza: yotamono no okite
Hibotan bakuto
Hibotan bakuto: iššuku ippan
Kjókaku recuden
Lidská torpéda
Nihon jokyo-den: tekka geisha
Stanu se pilotem
1967 Nihon kjókakuden: Kirikomi
Otoko no šóbu: Nió no irezumi
Padlí hrdinové
Óoku maruhi monogatari
Šówa zankjóden: Čizome no karadžiši
1966 Hatamoto jakuza
Irezumi
Kyôdai jingi: Kantô sankyôdai
Nihon daikjókaku
Nihon kjókakuden: Ketto Kanda macuri
Otazunemono šičinin
Otoko no šóbu
Tairiku nagaremono
Šówa zankjóden: Ippiki ókami
1965 Bara kecu šóbu
Džiročó sangokuši: Kóšúdži nagurikomi
Irezumi hangan
Iro goto Šiharu Dandži
Kantó hatašidžó
Kantó jakuzamono
Kaojaku
Matatabi sannin jakuza
Meidži kjókjakuden: Sandaime šumei
Nihon kjókakuden: Kantó hen
Onmicu samurai kikiippacu
Ósaka dokondžó monogatari: Doerai jacu
1964 Bakumacu zankoku monogatari
Bakuto
Bakuto tai tekija
Džiročó sangokuši: Daisanbu
Nikutai no seisó
Onmicu kenši
Rjúko ičidai
Ówarai tono-sama dóčú
Šafu júkjó den: Kenka tacu
Šingo bangai šóbu
1963 Džiročó sangokuši: Daiičibu
Džúsannin no šikaku
Jagjú bugeičó: Katame no nindža
Jagjú bugeičó: Kengó midare kumo
Mekura ókami

TV seriály

2016 Naomi to Kanako (TV seriál)
Čikaemon (TV seriál)
2015 Gisó no fúfu (TV seriál)
2013 Meoto Zenzai (TV seriál)
2010 Teppan (TV seriál)
Wagaja no rekiši (TV seriál)
2009 Tenčidžin (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
2005 Nanairo no Obanzai (TV seriál)
2004 Tenka (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)
2000 Nippon Academy šó (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
1990 翔ぶが如く (TV seriál)
1968 Ooku (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky