foto

Janne Kataja

  • nar. 5.4.1980 (40 let)
    Kouvola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen
2018 Swingers
2017 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset
2011 Likainen pommi
2001 Aleksis Kiven elämä

TV seriály

2020 Keihäsmatkat (TV seriál)
Spearair menee konkurssiin (E10)
Se oli viuhahdus (E09)
Äidit, nuo toivossa väkevät (E08)
další epizody (10)
2019 Maanantai (TV seriál)
Ivalo (TV seriál)
Murmansk (S01E09)
Taudinkantajat (S01E08)
2018 Ivalo (TV seriál)
Saalistaja (S01E07)
Jumalan terve (S01E05)
Silmä silmästä (S01E04)
další epizody (6)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (6)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2014 Siskonpeti (TV seriál)
Koti (S01E03)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Avaa televisio! (E06)
Alentunut ymmärrys ja sitä rataa (E05)
Kamera laulaa (E04)
další epizody (4)

Dokumentární

2016 Alias Lönnrot (TV seriál)
2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Kuutamolla (TV pořad) - mod.
Masked Singer Suomi (TV pořad)
Suurmestari (TV pořad)
2019 Huuma (TV pořad)
Vappu ja Marja Live (TV pořad)
2018 UMK18 (TV pořad)
2017 Kaikki vastaan 1 (TV pořad)
Kesäterassi (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
Napakymppi (TV pořad) - mod.
2016 Hyvät kaupat (TV pořad)
Kuokkavieras Kataja (TV pořad)
Nieminen & Lahtinen Show (TV pořad)
ToosaTV (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
Vapun valtakunta (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2013 Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
Suomen huutokauppakeisari (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
Paparazzit (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Marja Tyrnin Joulushow (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
Urheiluhullut (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2007 Pokeritähti 2007 (TV pořad)
Talent Suomi (TV pořad)
2005 Big Brother Extra (TV pořad)
Big Brother Suomi (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1996 Kesäillan valssi (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Napakymppi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky