foto

Michel Tournier

  • nar. 19.12.1924
    Paříž, Francie
  • zem. 18.1.2016 (91 let)
    Choisel, Yvelines, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Pátek anebo jiný den - kniha
1998 Nain rouge, Le - povídka
1996 Netvor - kniha
1990 Goutte d'or, La (TV film) - kniha
1987 Mirage dangereux (TV film) - povídka
1981 Vendredi ou la vie sauvage (TV film) - kniha
1980 Coq de Bruyère, Le (TV film) - povídka

Scenáristická filmografie

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1973 Témoignages (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1996 Still Not There
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

TV pořady

1996 Thé ou café (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)
1975 Apostrophes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace