foto

Tony Ramos

  • nar. 25.8.1948 (72 let)
    Arapongas, PR, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bacurau
2017 Chocante
2016 Quase Memória
2014 Getúlio
2010 Chico Xavier
2009 Se Eu Fosse Você 2
2006 Se Eu Fosse Você
2001 A Partilha
Bufo & Spallanzani
1997 O Noviço Rebelde
Pequeno Dicionário Amoroso
1989 Minas-Texas
1987 Leila Diniz
1984 Noites do Sertão
1976 Ninguém Segura Essas Mulheres
1971 Diabólicos Herdeiros
1968 Pequeno Mundo de Marcos, O

TV seriály

2018 O Sétimo Guardião (TV seriál)
2017 Tempo de Amar (TV seriál)
2015 A Regra do Jogo (TV seriál)
2010 Passione (TV seriál)
2009 Caminho das Índias (TV seriál)
2005 Belíssima (TV seriál)
2004 Cabocla (TV seriál)
2003 Mulheres Apaixonadas (TV seriál)
2001 As Filhas da Mãe (TV seriál)
Clone, O (TV seriál)
2000 Křehké pouto (TV seriál)
1998 Torre de Babel (TV seriál)
1996 Anjo de Mim (TV seriál)
1995 Příští oběť (TV seriál)
1993 Olho no Olho (TV seriál)
1991 Felicidade (TV seriál)
Sorriso do Lagarto, O (TV seriál)
1990 Boca do Lixo (TV seriál)
Rainha da Sucata (TV seriál)
1988 Bebê a Bordo (TV seriál)
Primo Basílio, O (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)
1985 Grande Sertão: Veredas (TV seriál)
1984 Livre para Voar (TV seriál)
1983 Champagne (TV seriál)
1982 Elas por Elas (TV seriál)
Sol de Verão (TV seriál)
1981 Baila Comigo (TV seriál)
1980 Chega Mais (TV seriál)
1979 Pai Herói (TV seriál)
1977 Astro, O (TV seriál)
Espelho Mágico (TV seriál)
1976 Julgamento, O (TV seriál)
1975 Viagem, A (TV seriál)
1974 Inocentes, Os (TV seriál)
Ídolo de Pano (TV seriál)
1973 Rosa-dos-Ventos (TV seriál)
1972 Na Idade do Lobo (TV seriál)
Revolta dos Anjos, A (TV seriál)
Vitória Bonelli (TV seriál)
1971 Hospital (TV seriál)
1970 Bruxas, As (TV seriál)
Simplesmente Maria (TV seriál)
1969 Nino, o Italianinho (TV seriál)
1968 Amores de Bob, Os (TV seriál)
Antônio Maria (TV seriál)
1967 Rebeldes, Os (TV seriál)
1966 Amor Tem Cara de Mulher, O (TV seriál)
1965 Outra, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky