foto

Charlie Bruneau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Beaux-parents
2014 Goal of the Dead
2012 Dépression et des potes
2001 Ceci est mon corps

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Quadras (TV seriál)
Agnès - 2ème partie (E08)
Agnès - 1ère partie (E07)
Gérard et Bogdana (E06)
další epizody (8)
Chérif (TV seriál)
Qui a tué le colonel Moutarde ? (S04E07)
2016 Loin de chez nous (TV seriál)
Komorebi (E10)
Départ (E09)
Croisade (E08)
další epizody (10)
2012 En Famille (TV seriál)
2009 Paris 16ème (TV seriál)
2006 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Preuve d'amour (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky