foto

Marc Rivière

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Bouře (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
2000 Toute la ville en parle (TV film)
1994 Une belle âme
1983 Si elle dit oui... je ne dis pas non

TV seriály

1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2010 Bouře (TV film)
2006 Le Lièvre de Vatanen
2005 Arbre et l'oiseau, L' (TV film)
Mystère Alexia, Le (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
Penn sardines (TV film)
2002 Alicino zrcadlo (TV film)
Une fille dans l'azur - Caroline Fabre (TV film)
2001 Filles à papa, Les (TV film)
2000 Toute la ville en parle (TV film)
1999 Le voyou et le magistrat (TV film)
1997 Censeur du lycée d'Epinal, Le (TV film)
Dobrodruhem proti své vůli (TV film)
1996 Propre de l'homme, Le (TV film)
1995 Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1994 Eté de Zora, L' (TV film)
1993 Zpovědní tajemství (TV film)
1989 Crime d'Antoine, Le

TV seriály

2017 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Crise aigue dans les Graves (S06E03)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Chaos dans le vin noir (S04E03)
Vengeances tardives en Alsace (S03E03)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Boire et déboires en Val de Loire (S02E03)
2011 Le Sang de la vigne (TV seriál)
La Robe de Margaux (S01E03)
Le Dernier coup de Jarnac (S01E02)
Les Larmes de Pasquin (S01E01)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
1998 Louise et les marchés (TV seriál)
1991 Ferbac (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Bouře (TV film)
2006 Le Lièvre de Vatanen
1997 Censeur du lycée d'Epinal, Le (TV film)
1996 Propre de l'homme, Le (TV film)
1994 Eté de Zora, L' (TV film)
1989 Crime d'Antoine, Le

TV seriály

1991 Ferbac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace