foto

Catherine Gandois

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Le Secret de l'enfant fourmi
Náhradní plán
1998 Passion interdite (TV film)
1996 Loin des yeux (TV film)
1994 Passé sous silence (TV film)
1991 Grande dune, La (TV film)
1985 La vie de famille
1983 La bête noire
1982 Ma femme s'appelle reviens
1981 Homme fragile, L'
1980 Teletests
1979 Collections privées
1978 Aurélien (TV film)
1977 Le destin de Jean-Noël
1974 La confession d'un enfant du siècle (TV film)

TV seriály

2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
2002 Malone (TV seriál)
1998 Cap des Pins (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Marie Curie, une femme honorable (TV seriál)
1980 Dossiers éclatés, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Brigade des mineurs (TV seriál)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)
1974 Pain noir, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace