foto

Uffe Rørbæk Madsen

  • nar. 22.6.1961 (59 let)
    Sønder Bjert, Kolding, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pustina
2015 Emma og Julemanden: Jagten på elverdronningens hjerte
2013 Det andet liv
2012 Øresund
2011 Dirch
2009 Potlesk
2002 Godt nytår, Danmark (TV film)
1989 Walter & Carlo i Amerika

TV seriály

2020 Hånd i Hånd (TV seriál)
Redningsforsøget (S02E03)
2019 Den som dræber - Fanget af mørket (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2012 Danish Dynamite (TV seriál)
Pendlerkids (TV seriál)
2011 Ludvík a Santa Klaus (TV seriál)
2001 Mit liv som Bent (TV seriál)
1997 Fikumdik (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky