foto

Masahiro Macuoka

  • nar. 11.1.1977 (42 let)
    Sapporo, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hissatsu Shigotonin 2016 (TV film)
2015 Hissatsu Shigotonin 2015
2014 Hissatsu Shigotonin 2014 (TV film)
Mi o Cukuši rjóričó (TV film)
2012 Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2011 Eiga Kaibutsu-kun
Kaibutsu-kun Kanzen Shinsaku Special!! (TV film)
2008 Ten to Chi to
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Marathon (TV film)
2005 Yaoh (TV film)
2004 Godzilla: Final Wars

TV seriály

2018 Dairen'ai (TV seriál)
Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2016 Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
2014 Dósósei (TV seriál)
2013 Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Kôkôsei resutoran (TV seriál)
2010 Kaibucu-kun (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 Yasuko to Kenji (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
2004 Násuman ga juku (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Musaši (TV seriál)
2002 Nurseman (TV seriál)
2001 Tengoku ni ichiban chikai otoko (TV seriál)
2000 Shokatsu (TV seriál)
1999 Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)
1998 Love and Peace (TV seriál)
1997 Psychometrer Eiji (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
Nurse no oshigoto (TV seriál)
Yuzurenai Yoru (TV seriál)
1995 Besuto Furendo (TV seriál)
Watashi, Mikata Desu (TV seriál)
1994 Ari yo Saraba (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace