foto

Sergej Arlanov

  • nar. 5.2.1973 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Soldaty. Zdravstvuj, rota , Novyj god! (TV film)

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2017 Spjaščije (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
2005 Soldaty 3 (TV seriál)
Soldaty 4 (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)
2004 Soldaty (TV seriál)
Soldaty 2 (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Za čas do rassveta (TV seriál)
2019 Dyldy (TV seriál)
2017 Psichologini (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ně mešajtě palaču (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky