foto

Vjačeslav Murugov

  • nar. 26.1.1969 (50 let)
    Novosibirsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Vtorženije
2015 Něulovimyje: Poslednij geroj

TV seriály

2019 Mamy čempionov (TV seriál)
2018 90-je. Veselo i gromko (TV seriál)
Novyj čelovek (TV seriál)
Pekar i krasavica (TV seriál)
SeňaFeďa (TV seriál)
Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Beglec (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Spjaščije (TV seriál)
2015 Kosti (TV seriál)
Kvest (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Papa na vyrost (TV seriál)
2014 Luna (TV seriál)
Princ Sibiri (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Kuchňa (TV seriál)
Papiny dočki. Superněvesty (TV seriál)
Polosatoje sčasťje (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2010 Amanda O (TV seriál)
Kak ja vstretil vašu mamu (TV seriál)
2009 Margoša (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2007 Papiny dočki (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
2005 Studěnty (TV seriál)
2003 Kapitan Pravda (TV seriál)

TV pořady

2015 Vzvešennyje ljudi (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
2007 Kadětstvo 3 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2001 FM i rebjata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace