foto

Mikko Tenhunen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Syvälle salattu
2004 Reissu (TV film)
2002 Korpisen veljekset (TV film)
2001 Heikuraisen nauru (TV film)
1999 Ison miehen vierailu
Puu kulkee (TV film)
Taustan Mikon kotiinpaluu (TV film)
1996 Siittäjän paluu (studentský film)

Dokumentární

1997 Made in Filmland (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Skřítek Rolli

Režijní filmografie

Filmy

2000 Tuntematon kaupunki (studentský film)
1996 Siittäjän paluu (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

1996 Kaunotar ja kelmi (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Kansalainen Kent (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace