foto

Mia Hafrén

  • nar. 4.3.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Princezna
2008 Jungle of Dreams (TV film)

TV seriály

2016 Ihon alla (TV seriál)
Tapaus Tobias Fagervik (E05)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Sakke (S01E02)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Onni täällä vaihtelee (E09)
TV-show (E06)
Näyttö (E05)
další epizody (4)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (10)
2004 Fling (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)

Dokumentární

2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2002 Porträttet: Kaj Chydenius, kompositör (TV film)

Host

TV pořady

2014 Melkein unplugged (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 W-tyyli (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky