foto

Corinne Le Poulain

  • nar. 26.5.1948
    Neuilly-sur-Seine, Francie
  • zem. 10.2.2015 (66 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Dobrou noc
1990 Une fille d'Ève (TV film)
1987 Je tue ŕ la campagne (TV film)
1984 Dernier banco (TV film)
1977 Drôles de zèbres
1976 Siècle des lumières, Le (TV film)
1975 Missione del mandrillo, La
1973 Anges, Les
Tout le monde peut s'appeler moi (TV film)
1972 Absences répétées
1970 La grande java
Provocation, La
1969 Les Parisiennes de Kiraz (TV film)
Mladý pár

TV seriály

2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
1994 Julie Lescautová (TV seriál)
Zločin ve vyšších kruzích (S03E01)
1989 Navarro (TV seriál)
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál)
Homme de la nuit, L' (TV seriál)
1982 L'académie des 9 (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1978 Sam et Sally (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1975 Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
1974 Le deuil sied à Electre (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace