foto

Weronika Humaj

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Monika W.
2019 Inny świat (TV film)
2017 Porady na zdrady
2016 Agnus dei

TV seriály

2020 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (8)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lepsza przyszłość (S22E03)
2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Odpowiedni moment (S20E09)
Piłkarski pasjans (S20E05)
Wyzwolenie Łazarza (S19E09)
další epizody (4)
2016 Druga szansa (TV seriál)
W matni (S02E12)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Komisarz Alex (TV seriál)
Klątwa mumii (S08E02)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S07E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reportaż z domu (S13E08)
2014 BarON24 (TV seriál)
Ja, Baron (E26)
Szansa (E25)
Być jak Gabrysia Trzaskalska (E24)
další epizody (26)
Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2011 Julia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky