foto

Čiba Kazuma

  • nar. 12.2.1996 (22 let)
    prefektura Kanagawa, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hrátky s peklem
2012 Suzuki sensei
2008 Ichi, slepá samurajka

TV seriály

2013 Otasukeja Džinpači (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
2011 Suzuki sensei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace