foto

Magdalena Turczeniewicz

  • nar. 18.10.1982 (37 let)
    Kedzierzyn-Kozle, Opolskie, Polsko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Panický záchvat
2015 Król życia

TV seriály

2020 Mały Zgon (TV seriál)
2019 Motyw (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Komisja morderstw (TV seriál)
2015 Prokurator (TV seriál)
2012 Galeria (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Galerie (20)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky