foto

Vitalij Abdulov

  • nar. 15.3.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Obratnaja storona ljubvi
2015 Agent Čechov
2014 Čempiony
2011 Samyj lučšij film 3-DE
Žila-byla odna baba
2007 Paragraf 78
Rud i Sem
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Kinofestival
Žarkij nojabr (TV film)
2005 První po Bohu
2004 Bournův mýtus
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Ja - kukla

TV seriály

2018 Smertělnyj trening (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Něnužnyj muž (S02E33)
Lesnik (TV seriál)
Rukopisi ne gorjat (S04E14)
Lučšaja podruga (S04E13)
Vernaja žena (S04E12)
další epizody (14)
2015 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Kontrabandnyj tovar (S03E14)
2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Gipnotizer (E45)
Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznaja istorija (S04E08)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
2005 Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Ja ubil svoju ženu (S03E01)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky