foto

Vitalij Abdulov

  • nar. 15.3.1970 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Agent Čechov
2014 Čempiony
2011 Samyj lučšij film 3-DE
Žila-byla odna baba
2007 Marš Tureckogo 4: Grjaznaja istorija (TV film)
Paragraf 78
Rud i Sem
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Kinofestival
Žarkij nojabr (TV film)
2005 Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
První po Bohu
2004 Bournův mýtus
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Ja - kukla

TV seriály

2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace