foto

Vitalij Abdulov

  • nar. 15.3.1970 (48 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Agent Čechov
2014 Čempiony
2011 Samyj lučšij film 3-DE
Žila-byla odna baba
2007 Marš Tureckogo 4: Grjaznaja istorija (TV film)
Paragraf 78
Rud i Sem
Soldaty. Novyj god, tvоju diviziju!
2006 Kinofestival
Žarkij nojabr (TV film)
2005 Kamenskaja 4: Dvojnik (TV film)
První po Bohu
2004 Bournův mýtus
2003 Antikiller 2: Antiterror
2002 Ja - kukla

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Rukopisi ne gorjat (S04E14)
Lučšaja podruga (S04E13)
Vernaja žena (S04E12)
další epizody (14)
2012 Vtoroje vosstanije Spartaka (TV seriál)
2011 Svetofor (TV seriál)
2009 Krest v kruge (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Zastava Žilina (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
Kadětstvo 3 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
2006 Bilet v garem (TV seriál)
Kadětstvo (TV seriál)
2005 Kamenskaja 4 (TV seriál)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Moskovskaja saga (TV seriál)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace