foto

Usva Kärnä

  • nar. 8.12.1982 (37 let)
    Hollola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tottumiskysymys
2004 Seitsemän veljestä (TV film)
1997 Ruusutarha

TV seriály

2019 Nyrkki (TV seriál)
Liittolaiset (E06)
2018 Ratamo (TV seriál)
Idiootti (E08)
Ansa (E07)
Kontakti (E06)
další epizody (4)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2013 Pirunpelto (TV seriál)
Ilman epäröintiä (S04E05)
Uhka idästä (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky