foto

Minna Kangas

  • nar. 3.6.1966 (53 let)
    Imatra, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Pirpana (studentský film)
2005 Slib
2004 Tarralenkkarit (studentský film)
1999 Häjyt
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)

TV seriály

2019 Pirjo (TV seriál)
Vain pala kakkua (S02E05)
2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
Epäilyä ja epäröintiä (S03E02)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Viivyttelyä ja vilunkipeliä (S02E03)
Porttikielto Perttulaan (S02E02)
Monoa ja motitusta (S02E01)
2016 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Vauhtia ja vakuutuksia (S01E03)
Kel onni on, se rahat kätkeköön (S01E02)
2015 Haamukirjoittaja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (6)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Onnettomuusihminen (S01E09)
další epizody (10)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Maalta olet sinä tullut (E01)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1999 Hovimäki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky