foto

Cem Davran

  • nar. 1964
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Babamın Kemikleri
2017 Niyazi Bey (TV film)
2015 Ve Panayır Köyden Gider
2011 Bir ses böler geceyi
2009 Masum Kadınlar
Melekler ve Kumarbazlar
2007 Avrupalı
2000 Balalayka
Kahpe Bizans
1993 Tersine dünya
1991 Kurt Kanunu
Varyemez
1986 Asılacak Kadın

TV seriály

2019 Kardeş Çocukları (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2018 8. Gün (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 7YÜZ (TV seriál)
Büyük Günahlar (E01)
2013 Babam Sınıfta Kaldı (TV seriál)
Bizim Okul (TV seriál)
2011 İzmir Çetesi (TV seriál)
2008 Hayat Güzeldir (TV seriál)
2007 Fesupanallah (TV seriál)
2006 Deli Dolu (TV seriál)
2005 İlk Göz Ağrısı (TV seriál)
2004 Çocuğun Var Derdin Var (TV seriál)
2003 Patron Kim (TV seriál)
Yuvam Yıkılmasın (TV seriál)
2002 Aşk Meydan Savaşı (TV seriál)
Bana Abi De (TV seriál)
2001 Vay Anam Vay (TV seriál)
1998 Ruhsar (TV seriál)
1996 Şaşıfelek Çıkmazı (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Anında Görüntü Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky