foto

Majo Suzukaze

  • nar. 11.9.1960 (59 let)
    Išinomaki, prefektura Mijagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rurōni Kenshin: Meiji kenkaku romantan – Shin Kyōto-hen
2001 Ao no toki
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
1999 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku rómantan – Cuioku hen
1997 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Išin šiši e no Requiem
1996 Black Jack

TV seriály

2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Kaze no hate (TV seriál)
2006 Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
Mei-bugyo! Ooka Echizen (TV seriál)
2004 Tenka (TV seriál)
1998 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Kaze to Mizu no Banka, Ima Koko ni Shiryoku Tsukusu! (E94)
Teki wa Senjōgahara ni Ari! Hisui no Monshō o Motomete (E93)
Kaigenrei no Tōkyō-fu! Bakushin Suru Kyōki no Ryūmyaku (E92)
další epizody (23)
1997 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Kaiō no Inbō, Wana ni Kakatta Shōgo! (E71)
Rairyūsen no Shōgeki! Yami ni Hōmurareta Kenshin (E70)
Taisen no Chi, Shimabara e! Shiyū o Kessuru Toki (E69)
další epizody (38)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Saikyō no Shōgō o Tsukamu made! Aoshi no Aratanaru Tatakai (E33)
Namida o Yūki ni Kaete! Kamiya Kaoru ga Eranda Michi (E32)
Todokanu Omoi... Kenshin no Tabidachi (E31)
další epizody (33)
1966 Jungle taitei susume Leo! (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace