foto

Olga Smirnova

  • nar. 4.10.1983 (35 let)
    Jekatěrinburg, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ledokol
2013 O čjom molčat děvuški
Skolženije
2010 Ťomnyj mir
2009 Pavilon č. 6
2008 Platon
Šviháci

TV seriály

2018 Grand (TV seriál)
2014 Krasotki (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
2012 Legendy o Kruge (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Dostojevskij (TV seriál)
2010 Cholodnoje serdce (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Žizň za sto millionov (S03E03)
2007 Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace