foto

Michail Šklovskij

  • nar. 14.4.1983 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Já se nevrátím
2006 Mjertvoje polje

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Zovi meňa mamoj (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2006 Kodex česti (TV seriál)
Operacija "Zona" (S03E05)
2005 Ně rodis krasivoj (TV seriál)
2003 Taxist (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky