foto

Emílio Orciollo Netto

  • nar. 15.1.1974 (45 let)
    São Paulo, São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Encena O JOGO
2017 Real, o plano por trás da história
2016 Por Trás do Céu
2014 Muita Calma Nessa Hora 2
2012 E Aí... Comeu?
Umělé ráje
2011 Klaun
2010 Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel

TV seriály

2010 Araguaia (TV seriál)
2009 Força-Tarefa (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Desejo Proibido (TV seriál)
2005 Alma Gêmea (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Kubanacan (TV seriál)
2002 Esperança (TV seriál)
2000 Marcas da Paixão (TV seriál)
1999 Chiquinha Gonzaga (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1976 Anjo Mau (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky