foto

Jutaka Mizutani

  • nar. 14.7.1952 (68 let)
    Ašibecu, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hikinige: Saikó no saiaku na hi
2017 Aibó: Gekidžóban IV
Tap the Last Show
2015 Óhi no jakata
2014 Aibó: Gekidžóban III
Damashie Utamaro IV (TV film)
2013 Aibó series: X Day
Damashie Utamaro 3 (TV film)
Shônen H
2012 Damashie Utamaro 2 (TV film)
Home: Itošiki no zašikiwaraši
2011 Izakaya moheji (TV film)
2010 Aibó: Gekidžóban II
Gekai Suma Hisajoši (TV film)
Yajima Biyoushitsu the Movie - Yume wo tsukama Nebada
2009 Aibó series: Kanšiki Jonezawa Mamoru no džikenbo
Damašie utamaro (TV film)
2008 Aibó: Gekidžóban
2002 Čihó kiša Tačibana Jósuke 19: Hakone Oda Haradóri šinkjoku (TV film)
2001 Čihó kiša Tačibana Jósuke 17 (TV film)
1999 Tantei Samodži Susumu (TV film)
1997 Čihó kiša Tačibana Jósuke 9: Šinšúdžótadóri šinkjoku (TV film)
1996 Čihó kiša Tačibana Jósuke 7: Tadžima Širosakidóri šinkjoku (TV film)
1995 Jomigaeru júsaku: Tantei monogatari tokubecuhen
Čihó kiša Tačibana Jósuke 5: Jonezawa Zaó cúšinkjoku (TV film)
1990 Asami Micuhiko mystery 8: Biwako šúkó sacudžinka (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 7 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 8 (TV film)
1989 The Asami Mitsuhiko Mystery 5 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 6 (TV film)
1988 The Asami Mitsuhiko Mystery 3 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 4 (TV film)
1987 The Asami Mitsuhiko Mystery 1 (TV film)
The Asami Mitsuhiko Mystery 2 (TV film)
1983 Nogare no mači
1981 Kófuku
1979 Muž, který ukradl slunce
1978 High Seas Hijack
1976 青春の殺人者
1975 Tókjówan endžó
1974 Oniwaban
1970 Bacugun džošikósei: 16 sai wa kandžičau
Bacugun džošikósei: Sotto šito ite 16 sai

TV seriály

2002 Aibó (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)
1984 Kibun wa Meitantei (TV seriál)
1982 An-čan (TV seriál)
1979 Necchû jidai: Keiji hen (TV seriál)
Tantei monogatari (TV seriál)
1978 Necchû jidai (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)
1974 Joake no keidži (TV seriál)
Kizu darake no tenši (TV seriál)
1973 Kója no jodžinbó (TV seriál)
1971 Hana wa Hanajome (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Nippon Academy šó (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky