foto

Arthur A. Ross

  • nar. 4.2.1920
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 11.11.2008 (88 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Love Is Not Enough (TV film)
1975 Desperate Miles, The (TV film)
1973 Satan's School for Girls (TV film)
1965 Velké závody
1960 3 světy Gullivera
1959 The 30 Foot Bride of Candy Rock
1956 Netvor přichází
1954 Netvor z Černé laguny
1953 Stand at Apache River, The
1952 Okinawa
1950 Revenue Agent - původní scénář
1949 Kazan
1948 Rusty Leads the Way
1946 San Quentin
Vacation in Reno

TV seriály

1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
1958 The Rough Riders (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Life with Father (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Dokumentární

1962 World of Comedy

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace