foto

Jelizaveta Zarubina

  • nar. 31.7.2004 (15 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bliže, čem kažetsja
2014 Skoryj 'Moskva-Rossija'
2013 Rajskij ugolok
2012 Děň učitělja
2011 Lučšeje leto našej žizni (TV film)

TV seriály

2018 Chorošaja žena (TV seriál)
Operacija "Satana" (TV seriál)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Ljutyj (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Tri tovarišča (TV seriál)
2011 Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Dom maljutki (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky