foto

Darja Volga

  • nar. 19.6.1974 (45 let)
    Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Smerť v pensně ili Naš Čechov
2008 A ja ljublju ženatogo (TV film)
2000 Redakcija (TV film)
1995 Kakaja čudnaja igra
1993 Višňovij sad

TV seriály

2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Ljubopytnaja Varvara 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
Ljubopytnaja Varvara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2008 Pjať šagov po oblakam (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
1994 Petěrburgskije tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace