foto

Igor Jurtajev

  • nar. 18.2.1989 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jelena
2006 Svoloči

TV seriály

2018 Pekar i krasavica (TV seriál)
2016 Pisma iz prošlogo (TV seriál)
2015 Akademija (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
2012 Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky