foto

Soraia Chaves

  • nar. 22.6.1982 (37 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Linhas de Sangue
2017 Vermelho Russo
2015 Amor Impossível
2013 Real Playing Game
2012 Linhas de Wellington
2010 A Bela e o Paparazzo
2009 King Conqueror
2008 Arte de Roubar
2007 Call Girl
2005 Crime do Padre Amaro, O

TV seriály

2018 Alma e Coração (TV seriál)
Três Mulheres (TV seriál)
2015 A Única Mulher (TV seriál)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
Perdidamente Florbela (TV seriál)
2011 Barcelona, ciutat neutral (TV seriál)
Rosa Fogo (TV seriál)
2010 Voo Directo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky