foto

Susan Richardson

  • nar. 11.3.1952 (67 let)
    Coatesville, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1987 Eight Is Enough: A Family Reunion (TV film)
Vojáci bez viny
1976 Zrodila se hvězda
1973 Americké graffiti

TV seriály

1978 The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 McLean Stevenson Show, The (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1980 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
The Alan Thicke Show (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky