foto

Ismo Leikola

  • nar. 22.1.1979 (42 let)
    Jyväskylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Veljeni vartija
2005 Huba4 - naurat vain kolmasti

TV seriály

2015 Ismo (TV seriál)
2014 Pasila 2.5: the Spin-Off (TV seriál)

Dokumentární

2017 Big in Finland (TV seriál)
2013 Totuus rakkaudesta (TV seriál)
2010 Kansallisaarre (TV seriál)

Koncert

2004 Estradilla: Huips! (koncert)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Ismo (TV seriál)

TV pořady

2015 Ismo Leikola - Kaikkien Aikojen Show XL (TV pořad)
2013 Ismo Leikola - Kasvaa Ihmisenä (TV pořad)
2004 Act!one (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Uutisvuoto (TV pořad)
2017 Kesäterassi (TV pořad)
Kokkisota (TV pořad)
Peter Nyman (TV pořad)
2016 Stand Up! (TV pořad)
2015 Ismo Leikola - Kaikkien Aikojen Show XL (TV pořad)
Kesäkuski (TV pořad)
Pop 'n' Roll (TV pořad)
2014 Rakkauden FAQ (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2013 Docventures (TV pořad)
Ismo Leikola - Kasvaa Ihmisenä (TV pořad)
Naurun tasapaino (TV pořad)
Suomen huutokauppakeisari (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2011 Krissen vaaligrilli (TV pořad)
2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2007 Me, Myself and I (TV pořad)
2005 Get Up, Stand Up (TV pořad)
2004 Act!one (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2015 Ismo Leikola - Kaikkien Aikojen Show XL (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky