foto

Elastinen

  • nar. 18.4.1981 (38 let)
    Helsinky, Finsko

Herecká filmografie

Filmy

2015 Niin kaunis on maa
2014 Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)
2005 FC Venuše

Dokumentární

2012 Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)
Tekijänä (TV seriál)
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Elastinen: Mikään muu ei merkkaa (hudební videoklip)
Elastinen & Robin: Vahva (hudební videoklip)
Robin & Elastinen: Kipinän Hetki (hudební videoklip)
2012 Heavyweight: Come Alive (hudební videoklip)

Galerie (42)

do profilu filmu >>
<< předchozí 1 2

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky