foto

Boris Rabej

  • nar. 15.1.1954 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Něvidimki
2012 Le Cri du homard

TV seriály

2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Smerť po raspisaniju (E30)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Posmertnyj děbjut (S01E05)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Noč posle vypuska (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Vasilisa (TV seriál)
2014 Vdovec (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
More po koleno (TV seriál)
2012 Věrnoje sredstvo (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky