foto

Olga Prochvatylo

  • nar. 18.7.1968
    Sverdlovsk, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 6.6.2013 (44 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Bezdelniki
Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
Gromozeka
2009 Kanikuly strogogo režima
2008 Mucha
2000 DMB

TV seriály

2013 Družba narodov (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
2011 Izměna (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Rybalka navsegda (E20)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Oblava (S02E23)
Junoje darovanije (S01E06)
Na kryše (S01E05)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Ispoveď (S02E11)
2005 Dve suďby 2. Golubaja krov (TV seriál)
Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Tolko ty... (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Poker s akuloj (S01E02)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Sdvinutyj (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace