foto

Hannu Lintu

  • nar. 13.10.1967 (51 let)
    Rauma, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Klassinen Suomi (TV seriál)
2015 Sibelius, Lintu ja 7 Sinfoniaa (TV film)

TV pořady

2016 Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2011 Maestro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2011 Maestro (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace