foto

Markus Leppälä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Kaikki oikein
2014 Requiem (studentský film)
2013 Miten meistä tuli ystäviä
2012 Walker
2010 Älä kuiskaa ystävän suuhun
2009 Křídla & Zuby (studentský film)
2008 Repeämä (studentský film)

TV seriály

2019 Suden hetki (TV seriál)
Ainut pysyvä on muutos (E08)
SOS (E07)
Ihminen, joka ei tee virheitä, ei tee muutakaan (E06)
další epizody (8)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 2 (S02E02)
2016 Kohtuuttomuuksia (TV seriál)
Mitä todella tapahtui (E04)
Juhannussalko (E03)
Kiekkovaimo (E02)
další epizody (4)
Sorjonen (TV seriál)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
Raivotar 2/2 (S01E07)
Raivotar 1/2 (S01E06)
další epizody (5)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2019 Olliver Hawk
2017 Favela Funk Finlândia
2015 Spandex Sapiens
2013 Yläkerran Tuula
2011 Kansankodin kuokkavieraat (TV seriál)
2010 Jak se sbírají lesní plody (studentský film)
Zupa (studentský film)
2008 Ei hätää (studentský film)
Näkymätön käsi (studentský film)
Palmu (studentský film)
2007 Muukalaiset (studentský film)

Hudební videoklipy

2013 Amanda: My Favorite Drug (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace