foto

Alejandra Borrero

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Virus Tropical
2014 Lepší lidé
2011 Poker
2007 Cesta do temnoty
Láska za časů cholery
2005 Rosario Tijeras
2001 Bolívar soy yo
1999 Souffle de vie
1997 Deuda, La

TV seriály

2008 El ultimo matrimonio feliz (TV seriál)
2007 Pura sangre (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2003 Punto de giro (TV seriál)
2002 Vale Todo (TV seriál)
2001 Svobodná a k mání (TV seriál)
1997 Hombres (TV seriál)
1994 Café con aroma de mujer (TV seriál)
1993 Maldición del paraíso, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace