foto

Natalia Dicenta

  • nar. 6.7.1962 (57 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Soukromý majetek
2005 Jeptiška
2003 Cásate conmigo, Maribel
2002 Florido pensil, El
¡Hasta aquí hemos llegado!
1999 Mezi nohama
Zapping
1998 Grandes ocasiones
1997 En brazos de la mujer madura
1992 Deštník pro tři
1981 Función de noche

TV seriály

2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Lex (TV seriál)
2000 Robles, investigador (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1990 Telepasión española (TV seriál)
1989 Primera función (TV seriál)
1986 Nunca se sabe (TV seriál)
1983 La comedia (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Historias para no dormir (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Fotogramas de Plata 94 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace