foto

Quincy Jones III

  • nar. 23.12.1968 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Tak nevyhrožuj
1999 Thicker Than Water
1994 Helicopter
1993 Hrozba společnosti
1987 Stockholmsnatt

TV seriály

1996 Fresh Prince (TV seriál)
A jsme u konce, část druhá (S06E24)
A jsme u konce, část první (S06E23)
Au, můj zub! (S06E22)
další epizody (13)
1995 In the House (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Co mi to jen schází (S06E11)
Den Díkuvzdání, část druhá (S06E10)
Den Díkuvzdání, část první (S06E09)
další epizody (24)
1994 Fresh Prince (TV seriál)
Příští rok ve stejnou dobu (S05E12)
Will na záletech (S05E11)
Will spisovatelem (S05E10)
další epizody (25)
1993 Fresh Prince (TV seriál)
Noc před křtinami (S04E13)
Závody s šampionem (S04E12)
Seznam se s mou sestřenicí (S04E11)
další epizody (24)
1992 Out All Night (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Nejmilejší maminka (S03E13)
Studená válka (S03E12)
Cestou na stadion se stala zvláštní věc (S03E11)
další epizody (24)
1991 Fresh Prince (TV seriál)
Veselé Vánoce (S02E13)
Něco za nic (S02E12)
Byl to sluha (S02E11)
další epizody (23)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Vánoce (S01E15)
Smolný den (S01E14)
Pomsta (S01E13)
další epizody (15)

Dokumentární

2011 Tupac Shakur: Thug Angel 2
2005 Letter to the President
2004 Beef 2
2003 Beef
2002 Tupac Shakur: Thug Angel

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky