foto

Filipp Gurevič

  • nar. 14.4.1988 (31 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Istorija odnogo naznačenija
2014 Kino pro Alexejeva
2013 Moskovskije sumerki (TV film)
2009 Privet, kinder!

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Pauk (TV seriál)
2014 Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Palač (TV seriál)
2013 Mirt obyknovennyj (TV seriál)
2012 Grač (TV seriál)
Novaja igra (E12)
2011 Zakrytaja škola (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Linija russkoj oborony (S03E06)
2010 Interny (TV seriál)
2009 Barvicha (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Prizrak (S06E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky