foto

Marie Vinoy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 En souvenir de nous
2006 Avril
Tygrova brigáda
2002 Comment tu t'appelles?
2000 Druhá tvář
1995 Crises de têtes
Le bonheur est dans le pré
1994 Presse-citron

TV seriály

2007 Le canapé rouge (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Mystère Place Vendôme (TV film)
2007 En souvenir de nous

TV seriály

2017 Demain nous appartient (TV seriál)
Episode 62 (S01E62)
2016 Munch (TV seriál)
Jamais sans mon fils (S01E07)
Une vérité trompeuse (S01E03)
Parole contre parole (S01E02)
další epizody (4)
Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Vive la colo! (TV seriál)
2008 Seconde chance (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace