foto

Virginie Hocq

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deux moi
2017 Le Petit Spirou
2016 Arrête ton cinéma!
Le mec de la tombe d'à côté (TV film)
2014 La Liste de mes envies
Vogue la Vie! (TV film)
2011 À dix minutes de nulle part (TV film)
2010 Le Grand restaurant (TV film)
2009 Bambou
Inkognito
Le Séminaire Caméra Café
2006 Dítě nebo kariéra (TV film)
2005 Un fil à la patte
2003 Adorable femme des neiges, L' (TV film)

TV seriály

2014 Presque parfaite (TV seriál)
2013 Vaugand (TV seriál)
Irresponsable (E03)
La Neuvième Marche (E02)
La Place du mort (E01)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
Vive la colo! (TV seriál)
2009 Déformations professionnelles (TV seriál)
2007 Confidences (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Arthur et les incollables (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
Comment ça va bien! (TV pořad)
2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
2007 N'oubliez pas les paroles! (TV pořad)
2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2000 Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky