foto

Igor Larin

  • nar. 27.4.1973 (47 let)
    Balabanovo, Kalužská oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Oděsskij parochod (TV film)
Upravdomša (TV film)
2012 Duchless. Konec glamura
2010 Ivanov
2008 Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1998 Čjornyj okean

TV seriály

2019 Drugije (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
Kaťkino pole (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
Staruški v begach (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Doč zemlemera (E18)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
Ženich dlja duročki (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Puanty dlja pljuški (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Jekatěrina (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2012 Grač (TV seriál)
Glubokoje prikrytije (E11)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornoje zoloto (S04E15)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S04E02)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Golod (S03E09)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Kommentator (E57)
Likvidace (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky