foto

Igor Larin

  • nar. 27.4.1973 (45 let)
    Balabanovo, Kalužská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Duchless. Konec glamura
2010 Ivanov
2008 Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
2003 Těatralnyj roman (TV film)
1998 Čjornyj okean

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Puanty dlja pljuški (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Jekatěrina (TV seriál)
2013 Rozysk (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2012 Grač (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornoje zoloto (S04E15)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Medvežij ugol (TV seriál)
Odnaždy v milicii (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Kosmičeskaja svjaz (S04E02)
2009 Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Voroniny (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
Ranětki (TV seriál)
Suděbnaja kolonka (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Golod (S03E09)
2007 Likvidace (TV seriál)
2006 Klub (TV seriál)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace