foto

Sergej Reusenko

  • nar. 28.6.1940 (78 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Děň duraka
2010 Vrabčák
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
1991 Černobyl (TV film)
1990 Ruský dům
1988 Bomž. Bez opreděljonnovo mesta žitělstva
1987 Zapomnitě meňa takoj (TV film)
1986 Aeroport so služebnogo vchoda
1985 Čelověk s akkordeonom
1983 Ně choču byť vzroslym
1982 Domoj!

TV seriály

2010 Dom maljutki (TV seriál)
2008 Isajev (TV seriál)
2007 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Sokrovišča madam Borejko (S01E03)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace