foto

George Alvarez

  • nar. 25.1.1960 (60 let)
    Sancti Spiritus, Kuba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Nebezpečné pletky
1996 Nevinné oběti (TV film)
1995 Cagney a Lacey: Opět spolu (TV film)
OP Center (TV film)
Tlouštík
West Side Waltz, The (TV film)
1992 Spolužáci

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
Rabid (S09E18)
2005 Miracle's Boys (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Popel k popelu (S02E09)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky