foto

Marina Kudelinskaja

  • nar. 26.11.1964 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Choču byť sčastlivoj (TV film)
2016 Oseňu 41-go
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
Spiral
2011 Mantikora
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2009 Kogda my byli sčastlivy... (TV film)
Ljubov v bolšom gorodě
Pěrvaja popytka (TV film)

TV seriály

2019 Čjornaja lestnica (TV seriál)
2018 Tajny goroda En (TV seriál)
2017 Ljubov po prikazu (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Murka (TV seriál)
Ot pečali do radosti (TV seriál)
2015 ČOP (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Murka. Časť 2 (S01E04)
Murka. Časť 1 (S01E03)
Praktika (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Vyšněgorskij Kuršavel (S04E08)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Studija 17 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Effekt Bogarně (TV seriál)
Russkaja naslednica (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Čempionki (TV seriál)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prizrak (S01E06)
Svetofor (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Grechi junosti (S05E07)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Faktor smerti (S04E04)
2010 Interny (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Chromonožka (S02E06)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Dve sestry (TV seriál)
Fotograf (TV seriál)
Bednaja Džulija (E15)
Amerikanskij drug (E11)
Ment v zakoně (TV seriál)
Suďja i palač (S01E01)
Ranětki (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Uskolzajuščaja mišeň (E12)
2007 Ogoň ljubvi (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Fokus ně udalsja (S01E15)
Šalava (S01E08)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Studěnty 2 (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Lovuška dlja mudreca (E02)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky